Soltész Miklós: Minden segítség számít

Minden segítség számít a járvány idején - jelentette ki a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára miután Ajkán átadták egy cég 10 és fél millió forintos, kézkrémből és szájvízből álló csomagját.

Soltész Miklós (KDNP), a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára

Az adományból azok a kórházak részesültek, ahol koronavírusos betegeket is ápolnak. Soltész Miklós hangsúlyozta: a veszélyhelyzet idején a karitatív szervezetek összefognak, ezáltal sokkal több helyre és sokkal hatékonyabban tudják eljuttatni a humanitárius adományokat.

„Ilyenkor közösen döntünk, határozunk a felajánlásokról, és azt, hogy hova kerüljenek ki ezek a felajánlások. Gyűjtések eredményeképpen, ami akár a Nemzeti Adományvonal, akár a Nemzeti Számlaszám segítségén keresztül érkeznek támogatások, akár pedig a céges felajánlások hála Istennek nagyon nagy számban érkeznek. Első sorban teljesen természetes, hogy a frontvonalban lévő egészségügynek segítünk." - mondta Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára.