Soros azért érkezett Brüsszelbe, hogy megbüntesse Magyarországot

Soros György azért érkezett Brüsszelbe, hogy megbüntesse Magyarországot; nem tudja elfogadni és nem is veszi tudomásul a magyar választások eredményét – mondta Hollik István KDNP-s politikus hétfőn az MTI-nek.

Hollik István, a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője (Fotó: fidesz.hu)

Rámutatott: Soros György hétfőn az Európai Bizottság „nyíltan bevándorláspárti alelnökével", Frans Timmermansszal tárgyalt. Mivel a tárgyalás zárt ajtók mögött folyt, elvárják, hogy hozzák nyilvánosságra, miről egyeztettek – tette hozzá a kormánypárti politikus.

Megjegyezte, a zárt ajtó okán is lehet arra következtetni, hogy arról egyeztettek: a választások után miként fokozzák a nyomást Magyarországra, hogy „ránk erőltessék" az akaratukat.

Hollik István kiemelte: az egyik ilyen eszköz a múlt héten bemutatott „Soros-jelentés". A Magyarországot elítélő jelentéssel akarnak minket zsarolni, hogy fogadjuk be a migránsokat és fogadjuk el a kötelező kvótát – vélekedett.

Kijelentette: április 8-án azonban a magyarok óriási többséggel döntöttek arról, hogy nem kérnek a bevándorláspárti politikából, az új kormány pedig a választók elsöprő többségének támogatásával küzd továbbra is a bevándorláspárti politika ellen és megsokszorozott erővel fog ellenállni az ilyen és ehhez hasonló támadásoknak.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!