A Soros-hálózat a nemzeti kormányok eltávolításán dolgozik

A jövő évi EP-választás meghatározó lesz Európa szempontjából, mert az állampolgárok elmondhatják, hogy akarnak-e több bevándorlót beengedni, vagy sem – hangsúlyozta Hollik István.

A választók április 8-án egyértelműen kifejezték, hogy nem akarnak bevándorlóországban élni – közölte a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője szombati sajtótájékoztatóján. Mint mondta: annak ellenére, hogy a magyar emberek nem kérnek a Soros-tervből, azt látni, hogy Soros György és szövetségesei nem álltak le, a Soros-hálózat továbbra is az útjában álló nemzeti kormányok félreállításán dolgozik.

„Sorosék dollármilliókkal próbálták befolyásolni a 2014-es EP-választásokat is"

Hollik István, a Fidesz–KDNP-frakciószövetség szóvivője (Fotó: fidesz.hu)

Hollik István idézve Soros Nyílt társadalom című könyvéből kifejtette: „mivel a szuverén államok visszaélnek a hatalmukkal, tekintélyük hanyatlása üdvözlendő (…) az államellenes hozzáállások teljesen helyénvalónak tűnnek”.

Ez nem csupán egy vélemény, hanem Soros György e szerint dolgozik – szögezte le a szóvivő, hozzátéve: politikai és pénzügyi spekulációk miatt Soros és hálózata abban érdekelt, hogy Európa bevándorlókontinenssé váljon, hogy a nemzetállamok meggyengüljenek, káosz és válság legyen. A Soros-hálózat jelen van a világ és Európa minden jelentősebb országában, választásokat próbál befolyásolni, politikai válságokat idéz elő, ha érdekei úgy tartják, kormányokat buktat meg – fogalmazott a kormánypárti politikus.

Jelezte, Sorosék dollármilliókkal próbálták befolyásolni a 2014-es EP-választásokat is, - hozzátette -, „a Soros-hálózat erősen behálózta a brüsszeli intézményeket is”. Ma már tudjuk, hogy a Soros-hálózatnak komoly szerepe van a - többek között Görögországot és Olaszországot is sújtó -, migrációs válságban és annak előidézésében - hangsúlyozta Hollik István hozzátéve: a Soros-hálózatnak benne van a keze a macedón válságban, a szlovák és az ukrán kormány megbuktatásában és a romániai politikai helyzet instabilitásában is.

A politikus kitért arra is, hogy Soros AVAAZ nevű szervezete befolyásolta a francia elnökválasztást, de még az osztrák választások kapcsán is felmerült Soros neve, mindezeken túl az idei magyar országos választásokba is be akart avatkozni Soros-hálózat, de minden erőfeszítésük ellenére nem tudták a nemzeti, bevándorlásellenes kormányt megbuktatni.

A jövő évi EP-választás meghatározó lesz Európa szempontjából, mert az állampolgárok elmondhatják, hogy akarnak-e több bevándorlót beengedni, vagy sem – mutatott rá, megjegyezve: a Soros-hálózat most is meg fog tenni mindent, hogy befolyásolja az EP-választásokat, és a bevándorláspárti erőket fogja támogatni. Nekünk ezért mindent meg kell tenni, hogy megvédjük Magyarországot és az európai országok szuverenitását és az európai keresztény, értékeket – húzta alá a politikus.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!