A Soros-hálózat összehangolt támadást indított a bevándorlás-ellenes Magyarország ellen

A teljes Soros-hálózat célkeresztbe vette a bevándorlás-ellenes Magyarországot – mondta Hollik István, a Fidesz-KDNP-pártszövetség szóvivője csütörtökön újságíróknak.

Hollik István, a Fidesz-KDNP-pártszövetség szóvivője

Hollik István kifejtette: az elmúlt napokban a teljes Soros-hálózat összehangolt támadást indított a bevándorlás-ellenes Magyarország ellen, Soros emberei és szervezetei óramű pontossággal egymás után teszik a Magyarországot támadó nyilatkozatokat.

A kereszténydemokrata politikus rámutatott: Soros György célja változatlan, ő és a teljes Soros-hálózat azon dolgozik, hogy migránsokkal árassza el Európát. Orbán Viktor és kormánya pedig azon dolgozik, hogy ettől megvédje az országot – tette hozzá Hollik István.

Szerinte a támadásokat Soros emberei és szervezetei szervezik, azért, hogy elhallgattassák a bevándorlás-ellenes Magyarországot. Ezért támadta az elmúlt napokban a Stop Soros törvényt a helsinki bizottság, az Amnesty International, a TASZ, a Human Rights Watch, az Eötvös Károly Intézet.  Ezért támadta Magyarországot a tegnapi EP-vitában is többek között Guy Verhofstadt, az EP liberális frakciójának vezetője és Jean-Claude Juncker. Hozzájuk csatlakozott Josef Weidenholzer, a szociáldemokrata EP-frakció elnöke, sőt maga Soros György is – közölte.

A szóvivő azt mondta: a támadások sora nyilván nem ért véget, a teljes Soros-hálózat célba vette a bevándorlás-ellenes Magyarországot.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!