„A tetted, és ne a beszéded mutassa meg, ki vagy!”

Csobánkai családoknak adományozott tartós élelmiszert a KDNP Nőtagozatának Pest megyei csoportja.

A KDNP Nőtagozatának Pest megyei tagjai Nagyböjt idején különösen fontosnak tartják, hogy a napi pártpolitika mellett a nehéz helyzetben lévők megsegítése is hangsúlyos szerepet kapjon tevékenységük során. Ezért nagy örömmel szerveztek tartós élelmiszergyűjtést több, mint negyven rászoruló csobánkai családnak. Kezdeményezésüket Juhász Hajnalka országgyűlési képviselő, a Nőtagozat elnöke, Gaal Gergely, a KDNP Pest megyei szervezetének elnöke és a megyei elnökség tagjai is támogatták.

Juhász Hajnalka országgyűlési képviselő, a KDNP Nőtagozat elnöke (középen) párttársaival nagyböjti adományozáson vesz részt Csobánkán, 2021.03.31-én 

Így Pest megye 15 KDNP alapszervezetétől: Budakesziről, Ceglédről, Csobánkáról, Dunaharasztiból, Gödöllőről, Isaszegről, Kartalról, Nagymarosról, Piliscsabáról, Solymárról, Szigetszentmiklósról, Szobról, Vácról, Vácrátótról,    és Vecsésről érkezett hozzájárulás, amivel lehetővé tették, hogy 2021. március 31-én az adományok kiosztása megtörténhessen.

Gaal Gergely, a KDNP Pest megyei szervezetének elnöke (jobbra) és a megyei elnökség tagjai koordinálják a rászoruló csobánkai családoknak szervezett nagyböjti adományozást 2021.03.31-én 

Az első igazi tavaszi napon Csobánkára látogatott Juhász Hajnalka és a Nőtagozat Pest megyei tagjai Ványi Éva vezetésével: Ferencz Gyöngyi, Szob város polgármestere és Bruckner Ildikó a solymári szervezet részéről. A településre érkezőket fogadta Winkler Sándor Józsefné, korábbi csobánkai polgármester és Horváth Rezsőné KDNP tag, korábbi roma nemzetiségi elnök. A KDNP Pest megyei elnökségét Gaal Gergely elnök és Hidvégi Vince megyei szervező képviselték.

Juhász Hajnalka kiemelte: „Egy keresztény embernek nemcsak a Nagyhét idején, hanem egész életében azon kell gondolkodnia, hogy hogyan tud másokon segíteni és hogyan képes példát mutatni vagy a gondolkodásával elindítani egy példamutatást.”
Az élelmiszeradományokat a KDNP tagok személyesen vitték el a családokhoz és adták át a rászorulók részére.

Köszönet mindenkinek, aki a jótékonysági akció sikeréért tett!

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!