Tirts Tamás a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának új tagja

Tirts TamásOrbán Viktor miniszterelnök gratulál Tirts Tamásnak, a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának megválasztott tagjának (balra) az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 18-án. Mellettük Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (Fotó: MTI / Máthé Zoltán)

Az Országgyűlés 133 kormánypárti igen szavazattal, 6 független képviselő tartózkodása mellett megválasztotta Tirts Tamást – aki 2002 és 2006 között a Fidesz országgyűlési képviselője volt – a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriuma tagjává.

Az új tagot a februárban, 72 éves korában elhunyt Bencze Izabella helyére választották, a szavazáson az ellenzéki frakciók nem vettek részt. A kuratórium tagjának megválasztásához a jelen lévő képviselők kétharmadának szavazata szükséges.

Tirts Tamás a megválasztását követően letette esküjét a Ház előtt (Fotó: MTI / Máthé Zoltán)

Tirts Tamás, Balogh László, Simicskó IstvánSimicskó István, a KDNP frakcióvezetője (balra) is gratulált Tirts Tamás (középen) megválasztásához. Balra Balogh László, a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának elnöke (Fotó: Simicskó István Facebook-oldala)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!