Újabb vallásgyalázás, újabb provokáció, hitünk újabb semmibe vétele

Az ünnepre időzített ferencvárosi vallásgyalázó plakát a keresztények elleni újabb provokáció. Dr. Vejkey Imre, a KDNP frakcióvezető-helyettese, pártügyész közleményben reagált az eseményre.

Nem jópofa vicc, hanem a sötét oldal újabb, agresszív támadása a megfeszített Krisztus gender logóval való gyalázása, éppen Nagycsütörtökön.
Ezt minden keresztény ember nevében visszautasítjuk!
Felszólítjuk Ferencváros polgármesterét, tüntesse el ezt a gyalázatot a közterületről, és felszólítjuk az agresszorokat, hogy fejezzék be a szellemi és a tettleges keresztényüldözést!

Nem tűrhetjük némán, hogy ránk gyújtják templomainkat, tönkreteszik harangjainkat és szent ünnepeinkre fókuszálva gyalázzák Istent és gyalázzák keresztény közösségünket.

A világnak vissza kell térnie a devianciából a normalitásba. Ehhez pedig az szükséges, hogy kiálljunk hitünk, értékeink és véleményünk mellett minden olyan kérdésben, melyben a „politikailag korrekt” viselkedés jegyében a nyugati politikusok inkább elnémultak.

Az ateisták le akarják rombolni a társadalom hagyományos keresztény erkölcsi felfogását. Céljuk, hogy démonizálják a keresztény világot, és felépítsék a maguk által humánusnak vélt istentelen, új világot, mely felhagy mindazzal, amit mi értéknek tekintünk. A tolerancia imitált fegyverével szakítanak a hagyományos keresztény erkölcsiséggel és megkérdőjeleznek minden hatalmi struktúrát. Relativizálnak mindent, emiatt az embereknek már nincs erkölcsi fogódzójuk.
Ez ellen kell fellépnünk most a Nagyhéten is! Ebben a közegben kell emlékeztetnünk az embereket a jó és rossz közötti különbségre.

Álljunk hát ki értékeink mellett, adjunk hangot véleményünknek!

Dr. Vejkey Imre

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!