Vejkey Imre: Az európai vezetők nem megállítani, hanem menedzselni akarják a migrációt

Vejkey Imre, a KDNP országgyűlési képviselője hétfőn a parlamentben az azonnali kérdések órájában azt mondta, „Brüsszel gátlástalan vezetői” asszisztálnak „Soros György elvetemült tervéhez”, amelynek valódi célja, hogy szétverje Európát a minden évben behozott egymillió migránssal, megváltoztassa Európa kulturális talapzatát, visszaszorítsa a kereszténységet, lenyomja a hagyományos európai értékeket, és egy gazdasági értelemben vett, nagy profitot kínáló masszát, összekevert társadalmat hozzon létre.

Vejkey

Az európai vezetők nem megállítani, hanem menedzselni akarják a migrációt, a Fidesz-KDNP álláspontja ezzel szemben az, hogy senki nem mondhatja meg a magyaroknak, kikkel éljenek együtt – jelentette ki. Hozzátette:

Brüsszel pénzügyileg bünteti Magyarországot, mert a kormány elutasítja a migránsok betelepítését és a Soros NGO-k büntethetetlenségét.”   

Rétvári Bence belügyi államtitkár bírálta az uniós migrációs paktumot és emlékeztetett: a magyar baloldal EP-képviselői megszavazták ez erről szóló előterjesztést Brüsszelben. Szerinte fordulat nem várható, mert – utalt a vasárnapi EP-választás eredményére –

a Soros György által kiképzett EP-képviselőket most a Soros György által kiképzett EP-képviselők váltják.”

A KDNP-s képviselő úgy reagált: nem fogják hagyni, hogy bevándorlóországot csináljanak Magyarországból.

Rétvári Bence arra figyelmeztetett: ha a brüsszeli vezetők nem hajlandóak meghallani az európai polgárok migrációt elutasító véleményét, akkor olyasfajta belső feszültség, vagy akár agresszív fizikai konfliktus lehet Nyugat-Európában a bevándorlók és a régebb óta ott lakók között, „amit nem kívánunk magunknak”.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!