Budapest Nő - Izgalmas fórum vállalkozásfejlesztésről

Budapest Nő címmel rendezett Budapesti Vállalkozásfejlesztési Fórumot a Startup Budapest Tavasz rendezvénysorozatának keretében a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 2019. március 6-án a Bálnában. A rendezvényt Bagdy Gábor kereszténydemokrata főpolgármester-helyettes nyitotta meg.

Bagdy GáborBagdy Gábor (KDNP) Budapest főpolgármester-helyettese a vállalkozásfejlesztési fórumon (KDNP Fotó: Váli Miklós)

Bagdy Gábor, Budapest főpolgármester-helyettese megnyitó beszédében elmondta, hogy a közelmúltban Budapest csaknem 30 európai város közül bejutott az 5 legjobb közé és továbbra is versenyben van a Webit Fesztivál, Európa egyik legrangosabb webtechnológiai eseményének megrendezésére kiírt pályázatban.

Bagdy Gábor

Budapest az elmúlt hónapokban minden innovációval foglalkozó városlistán az élre tört. Fővárosunk tavaly elnyerte az unióban megszerezhető legrangosabb elismerést, a Startup Europe díjat a startupok számára legjobb közigazgatás kategóriában.

Szalai PiroskaSzalai Piroska, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kuratóriumi elnöke a tanácskozáson (KDNP Fotó: Váli Miklós)

„Egy friss brit elemzés szerint Budapest Európában a legjobb város a startup vállalkozások indításához” – tette hozzá Szalai Piroska, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK)  kuratóriumi elnöke.

Hegedűs ÉvaHegedű Éva, a Gránit Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója (KDNP Fotó: Váli Miklós)

A rendezvényen átadásra kerültek a BVK 8. és 9. Be Smart versenyének Női startupper különdíjai. Hegedű Éva, a Gránit Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója négy díjazott, a BankZee, az e-Fásli, a Parashout és a Younicorn részére Platinum Mastercard bankkártyát ajándékozott.

Győri EnikőGyőri Enikő, Magyarország madridi nagykövete (KDNP Fotó: Váli Miklós)

„Ez egy remek kezdeményezés, a sikeres női vállalkozások elismerése hozzájárul ahhoz, hogy a nők higgyenek magukban, s merjenek belevágni saját üzlet építésébe” – fogalmazott Győri Enikő, Magyarország madridi nagykövete.

A BVK Startup Budapest Tavasz rendezvénysorozatának fővédnöke Tarlós István, Budapest főváros főpolgármestere.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!