El kell mennünk szavazni!

A válságból való kilábalás első lépését az embereknek kell megtenniük azzal, hogy elmennek választani, a leendő kormányé csak a második lépés lesz – mondta Orbán Viktor országjáró körútjának, kaposvári állomásán. A Fidesz-kormány meg fogja vizsgálni a közszolgáltatási szerződéseket, és a magyar emberek érdekeit fogja érvényesíteni – jelentette ki a pártelnök.

A nemzeti ügyek kormányának első intézkedéseiről a Fidesz elnöke elmondta: az elszámoltatás, az adócsökkentés, az adórendszer egyszerűsítése, a bürokrácia leépítése, a korrupció visszaszorítása, valamint a rend megteremtése az első lépések között lesz.

Orbán Viktor kijelentette: a Fidesz-kormány meg fogja vizsgálni a közszolgáltatási szerződéseket, és a magyar emberek érdekeit fogja érvényesíteni, hiszen az tarthatatlan, hogy a fizetések 80-85 százalékát a rezsiköltségek viszik el.

Magyarországon a létfenntartáshoz szükséges szolgáltatások árai indokolatlanul magasak, ezért a Fidesz készen áll arra, hogy megvédje az embereket a rezsiköltségek emelkedésétől – áll a párt szóvivői közleményében.

Veres Zoltán, a kaposvári Fidesz-szervezet sajtókapcsolatokért felelős munkatársa elmondta: Orbán Viktor a Somogy Televízióban találkozott helyi médiumok, így a házigazda mellett a Kapos Televízió, a Somogyi Hírlap és a Kapos Extra meghívott munkatársaival.

Az MTI értesülése szerint Orbán Viktor kaposvári látogatásán találkozott Gelencsér Attilával, a megyei közgyűlés elnökével, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjével, Szita Károllyal, Kaposvár fideszes polgármesterével és Heintz Tamás országgyűlési képviselővel, képviselőjelölttel.

Az ellenzéki párt elnöke, mielőtt országjáró körútjának következő, dombóvári állomására indult volna, a délutáni meccs előtt még kilátogatott a futballpályára, és rövid sétát tett a belvárosban.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!