Az MSZP mára a hazugság pártjává vált

Négy évvel ezelőtt egy ember megalázott egy országot, kiderült, hogy Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök éveken keresztül semmibe vette a magyar választópolgárokat – mondta Ágh Péter, a Fidelitas elnöke az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének negyedik évfordulóján az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetséggel (IKSZ) közösen tartott budapesti rendezvényen. Stágel Bence, az IKSZ elnökhelyettese közölte: az MSZP mára a hazugság pártjává vált, minden megnyilvánulásuk azt mutatja, hogyan csapták be a fiatalokat az elmúlt években, hogyan lehetetlenítették el jövőjüket.

Azt mondta, mára mindenütt érezni lehet az eladósodottságot, és annak a káosznak és gőgnek a következményeit, amelyhez a szocialista kormányzás évei vezettek. Minden párt közös érdeke, hogy lezárja a hazugság korszakát. A politikus szerint a Gyurcsány-korszakot úgy lehet lezárni, ha az MSZP egyértelműen tisztázza viszonyát a volt kormányfőhöz, elhatárolódik és bocsánatot kér a magyar emberektől azért, amit az elmúlt években tettek. Azt kérdezte, hogy a szocialista párt tovább folytatja-e a hazugság tradícióját, amit az elmúlt években láthattak.    
    
Stágel Bence, az IKSZ elnökhelyettese közölte: az MSZP mára a hazugság pártjává vált, minden megnyilvánulásuk azt mutatja, hogyan csapták be a fiatalokat az elmúlt években, hogyan lehetetlenítették el jövőjüket. Kitért arra, hogy amikor Gyurcsány Ferenc azt mondta, el lehet menni Magyarországról, gyakorlatilag külföldre zavarta a fiatalokat. Mi ebből nem kérünk, nem kérünk a Gyurcsány Ferenc által életre keltett hazugságkampányból. Hozzátette: azt szeretnék, ha az őszinte párbeszéd időszaka következne el és a fiatalok véleményét is minél inkább meghallgatnák. A fővárosról szólva azt mondta: csalásról, sikkasztásról, hűtlen kezelésről szóltak az elmúlt években a hírek. Ha ez így folytatódik az eddigi budapesti vezetésnek nem a Váci utcában, hanem a Gyorskocsi utcában kellene üléseznie.
    
A Fidelitas és az IKSZ képviselői több, az őszödi beszédből származó idézetet tartalmazó transzparenssel vonultak át a fővárosi Liszt Ferenc térről az MSZP Jókai utcai székháza elé, ahol egy gólyalábakon álló Gyurcsány Ferenc imitátor kopogtatott be.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!