Balog Zoltán a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület elnöke

A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület Budapesten megtartott tisztújító közgyűlésén megválasztotta új tisztségviselőit. A közgyűlés az egyesület elnökévé Balog Zoltán országgyűlési képviselőt, az Országgyűlés emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságának elnökét, főtitkár-alelnökké Mészáros Lászlót, a Kecskeméti Konzervatív Kör elnökét, alelnökké Tordáné dr. Petneházy Judit jogtanácsost választotta.

Az elnökség további tagjai: Hazl József, a Rákóczi Szövetség elnöke, Bíró Ildikó, a Polgári Körök főkoordinátora, Náray-Szabó Gábor, a Professzorok Batthyány Körének elnöke és Osztie Zoltán, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége elnöke. Az Együttműködési Tanács tagjait az elnökség döntése alapján választják meg 30 napon belül.

A közgyűlésen Martonyi János leköszönő elnök beszámolójában értékelte az egyesület elmúlt két évének tevékenységét, megköszönve az elnökség és a tagság eddigi munkáját. Balog Zoltán beszédében megköszönte elődje eddigi munkáját, és felkérte az egyesület védnökének.

A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület tiszteletbeli elnökei és védnökei a szervezet korábbi vezetői: Mádl Ferenc akadémikus, volt köztársasági elnök, Granasztói György történész professzor és Martonyi János volt külügyminiszter. A védnökök állandó tanácskozási jogú meghívottjai az elnökség és az Együttműködési Tanács üléseinek.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!