Elhunyt László atya

Életének 62. évében, hosszú betegség után elhunyt Lipp László, akit nyilvános szereplései során László atya néven ismerhettek meg az emberek – tudatta a Gazdagréti Szent Angyalok Plébánia. László atya számos közösségi feladatot vállalt, részt vett a tábori lelkészség és a hospice szolgálat megszervezésében is. A plébánia közösségének és mindazoknak, akik szerették a KDNP részvétét fejezi ki.

Lipp László 1948-ban született Budapesten, 1971-ben szentelték pappá. Egyháztörténetből doktori címet szerzett. 1989-től a gazdagréti lakótelep egyházközösségi életének megszervezésén, valamint a templom felépítése érdekében munkálkodott, amelyet azután Paskai László bíboros, érsek 2002-ben áldott meg – áll a plébánia közleményében.
    
László atya számos közösségi feladatot vállalt, részt vett a tábori lelkészség és a hospice szolgálat megszervezésében is.
    
Lipp László temetéséről később intézkednek.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!