KDNP: a családok a jövő biztosítékai

A családok nemzetközi napján ismét fel kell, hogy hívjuk a figyelmet arra, hogy mindenfajta emberi társadalom alapköve a férfi és nő közötti szeretetközösség, amelyben fontos és kiemelt helye van a gyerekeknek is. Az országok vezetőinek egyik legfontosabb feladata kell, hogy legyen: minden eszközzel segíteni a családok életét, boldogulását, ezáltal biztosítva egy nemzet létét és biztonságát. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye.

Megértő és odaadó figyelemmel kell kísérnünk mindennapjaikat, hiszen – bár lehet, hogy nem az ő hangjuk a leghangosabb – ők a biztosítékai jövőnknek. Magyarországon ez eltökélt szándéka a KDNP-nek és a kormányzatnak, amely világos keretek között védi a család intézményét, nem engedve, hogy relativizálják azt.
   

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!