Kiragadott részlettel manipulál a hvg.hu

Az előzmények nélkül tette közzé néhány másodperces videóját a hvg.hu Rubovszky Györggyel kapcsolatban. A képviselő megbetegedett, lázasan, legyengülve érkezett a parlamentbe. Jelezte, hogy nem szeretne nyilatkozni, mert rosszul van, a videó készítőjét azonban ez nem érdekelte. A képviselő a sokadik erőszakos megszólításra reagált úgy, ahogyan az a videóban látható. Szavai nem az újságírót kívánták minősíteni, hanem rossz egészségi állapotára utalva hangzottak el. A videót később eltávolította a portál. 

A Kereszténydemokrata Néppárt közleménye
 

Az előzmények nélkül tette közzé néhány másodperces videóját a hvg.hu Rubovszky Györggyel kapcsolatban. Ami a videóból és a cikkből kimaradt: a képviselő megbetegedett, ennek ellenére részt vett a hétfői és a keddi parlamenti munkában is. Lázasan, legyengülve érkezett a parlamenti kupola előtti átjáróhoz, ahol a hvg.hu riportere útját elállva kérdéseket tett fel neki. Rubovszky György jelezte az újságírónak, hogy nem szeretne nyilatkozni, mert rosszul van. A videó készítőjét ez nem érdekelte és még további kérdéseket tett fel az ülésterembe igyekvő képviselőnek, aki immár a sokadik erőszakos megszólításra reagált úgy, ahogyan az a videóban látható. Félreérthető és a szövegkörnyezetből kiragadott szavai természetesen nem az újságírót kívánták minősíteni, hanem rossz egészségi állapotára utalva hangzottak el. 

A párt kiadott közleménye után a hvg.hu eltávolította az ajánló videót és a teljes videót sem tette közzé, valamint Rubovszky Györgynek jobbulást kívánt.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!