Köszönet

Második világháborús bombát találtak tegnap délután Budapest XIII. kerületében, mivel a robbanóeszköz  gyújtószerkezete megsérült, így hatástalanítása komoly kockázatokkal járt. A veszélyhelyzet miatt több ezer embert telepítettek ki. Spaller Endre, XIII: kerületi önkormányzat Fidesz-KDNP frakciójának vezetője köszönetet mondott a vészhelyzet elhárítóinak, s szenvedő alanyainak.

Este tíz óra körül a tűzszerészek hatástalanították a féltonnás bombát, s a környéken élők visszatérhettek otthonaikba. Spaller Endre, XIII: kerületi önkormányzat Fidesz-KDNP frakciójának vezetője nyilatkozatban mondott köszönetet a vészhelyzet elhárítóinak, s szenvedő alanyainak. A Fidesz-KDNP XIII. kerületi frakciójának nevében szeretném megköszönni az Angyalföldön kitelepített állampolgároknak, hogy türelemmel viselték ezt a nem mindennapi megpróbáltatást. Szeretném továbbá megköszönni a hivatásos szerveknek és a számtalan önkéntes szervezetnek, hogy rendkívül gyorsan az angyalföldiek segítségére siettek, és szakszerűen, emberségesen oldották meg a problémát. Az önkormányzati képviselők pártállástól függetlenül jelen voltak. Jó volt látni, hogy a lakók figyeltek egymásra, és maguk is segítettek az élelem és a víz osztásában. Mindez a magyar szolidaritás legnemesebb hagyományait idézte írta a frakcióvezető.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!