Meg kell védeni a közösen elért eredményeket

Január közepétől újabb rezsifórumokra várja a rezsicsökkentés támogatóit a Fidesz – jelentette be szombaton a párt kommunikációs igazgatója. A tervek szerint országszerte 119 fórumot tart a Fidesz és a KDNP több mint 30 politikusa; a rendezvényekre azokat várják, akik ki kívánnak állni az ország által eddig elért eredményekért – közölte Kocsis Máté. Hangsúlyozta: összefogásra van szükség, ezért kérik arra támogatóikat, hogy legyenek tagjai annak a csapatnak, amely kiáll Magyarország érdekeiért.

A napokban kiküldik a fórumokra invitáló, Orbán Viktor pártelnök aláírásával ellátott meghívót azoknak, akik aláírásukkal korábban támogatták a rezsicsökkentés megvalósítását – tette hozzá a kormánypárti politikus.

Kocsis Máté hangsúlyozta: a rezsifórumokon további kiállásra kérik a támogatóikat, arra, hogy munkájukkal segítsék megvédeni a közösen elért eredményeket, és akár aktivistaként vegyenek részt a Fidesz és a KDNP országgyűlési választási kampányában. Ezzel kapcsolatban hangsúlyozta, hogy csak az elmúlt két napban telefonon négyezren jelezték, hogy aktivistaként kívánják segíteni a kormánypártok munkáját. Ezért a reményeik szerint százezer ember támogatja majd a kormánypártok választási kampányát.

Ez annál is inkább szükséges – folytatta –, mert a baloldali politikusok nyilatkozataiból az derül ki, hogy a baloldal a rezsicsökkentés eredményeinek eltörlésére készül. Hozzátette, hogy amikor a kormányzat immár a harmadik rezsicsökkentésre készül, a közműszolgáltatók, a baloldal és külföldi támogatóik újra nyomás alá kívánják helyezni a kormányt és a kormánypártokat.

A kormány jövő hét végén jelentheti be a harmadik rezsicsökkentés mértékét és időpontját – mondta el korábban a Hír TV P8 című műsorában Németh Szilárd.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!