Novák Előd árnyékra vetődött

Értetlenül áll a Jobbik álláshalmozásra vonatkozó vádjai előtt Rétvári Bence, a közigazgatási tárca parlamenti államtitkára, aki elmondta: államtitkári esküje után néhány nappal lemondott fővárosi közgyűlési képviselőségéről és minden fővárosi intézményhez kapcsolódó tagságáról. Ismét árnyékra vetődött Novák Előd, minden fővárosi és önkormányzati tisztségemről lemondtam államtitkári kinevezésem után – fogalmazott Rétvári Bence. Megjegyezte, egy országgyűlési képviselőtől elvárható lenne, hogy legalább minimálisan tájékozódjon az interneten az aktuális helyzetről egy sajtótájékoztató előtt.

Kifejtette: júniusi államtitkári esküje után néhány nappal lemondott fővárosi közgyűlési képviselőségéről, s ez olvasható a közgyűlés honlapján is. Emellett minden más, fővárosi intézményhez kapcsolódó tisztségéről, így a Szent János Kórház felügyelő tanácsának és a Margitszigeti Atlétikai Centrum felügyelő tanácsának tagságáról is lemondott. A harmadik tételként felemlített XIII. kerület Testneveléséért és Sportjáért Közalapítvány kurátori posztjáról pedig már két éve leköszönt. Rétvári Bence kitért arra is, hogy polgári foglalkozását, azaz ügyvédi tevékenységét is szünetelteti államtitkársága idejére.

Ugyanakkor a Superman-jelmezre fájdalomdíjként igényt tartok XL méretben, még jól jöhet a farsangi időszakban. Remélem, magyar gyártmányú lesz – tette hozzá Rétvári Bence.

A kereszténydemokrata politikust a jobbikos Novák Előd politikai álláshalmozással vádolta meg hétfőn, és az általa alapított Superman-díjra javasolta más KDNP-s, fideszes és szocialista politikusokkal együtt.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!