Orbán: ha van összefogás, akkor van eredmény

Az árvíz elleni védekezést, a bankok elszámoltatását és a rezsicsökkentést nevezte az elmúlt időszak legnagyobb sikerének Orbán Viktor szombaton Kötcsén. A kormányfő a tizenharmadik kötcsei polgári piknik, a Polgári Magyarországért Alapítvány hagyományos rendezvénye előtt nyilatkozott az M1 Híradónak. Elmondta, hogy a találkozón arról fog először beszélni, mi az a néhány fontosabb dolog, amiben a legnagyobb eredményt érték el, és amire építeni kell a jövőben.

Most reméljük, hogy árvíz nem lesz, de erősíteni kell az ország védelmi képességeit, valamint folytatni kell a bankok elszámoltatását és a rezsicsökkentés. Orbán Viktor azt mondta, beszélni fog arról, hogy nagy jelentősége van az önkormányzati választásnak. Hozzátette: lelkében a magyar egy önkormányzati ihletettségű nép, saját lábán szeret állni, saját magát szereti kormányozni, ezért nagyon fontos, hogy kiket választanak meg és milyen mandátummal az önkormányzati választáson. Közölte: az elmúlt négy év tapasztalata, ha van összefogás, akkor van eredmény. Ha összefogunk, legyőzzük a válságot, az árvizet, a brüsszeli bürokratákat, a különböző pénzügyi nagyhatalmakat, még a bankokkal szemben is tudunk igazságot szolgáltatni a magunk számára.

A zártkörű kötcsei polgári pikniket 2004 óta rendezik meg fideszes politikusok és a jobboldali értelmiségi holdudvar részvételével a  Somogy megyei településen.
 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!