Szaúdi küldöttséget fogadott Semjén Zsolt

A miniszterelnök-helyettes a parlamentben fogadta a Szaúdi Súra Tanács Szaudi-Magyar Baráti Csoportjának küldöttségét. A szaúdi parlament képviselői Dr. Fayez Abdullah Alshehry, a csoport elnökének vezetésével tájékoztatást adtak a két ország kapcsolatainak alakulásáról és azok bővítésének lehetőségeiről. Semjén Zsolt felhívta a szaúdi delegáció figyelmét a túrizmus, azon belül a magyar gyógyvizekben és gyógyhelyekben rejlő lehetőségekre.

Semjén Zsolt nagyjelentőségűnek és igen sikeresnek nevezték Kövér László házelnök, közelmúltban tett szaúdi látogatását. A miniszterelnök-helyettes felhívta a szaúdi delegáció figyelmét a túrizmus, azon belül a magyar gyógyvizekben és gyógyhelyekben rejlő lehetőségekre. Méltatta a magas színvonalú, nemzetközi hírű magyar felsőoktatást és örömét fejezte ki, hogy nagyszámú szaúdi diák tanul magyar egyetemeken.

A találkozón részt vett Mohammad A. Al Matrafi, a Szaúdi Arábiai Királyság rendkívüli és meghatalmazott nagykövete.

 
 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!