A szocialisták szombaton megállíthatják Gyurcsány Ferencet

A Magyar Szocialista Párt székháza előtt tiltakozott pénteken az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ). Azt kérik a szocialisták szombati kongresszusának résztvevőitől, hogy mondjanak nemet a közös listára, amelyen Gyurcsány Ferenc is szerepel. Az IKSZ tagjai a „Vigyázat, Gyurcsány veszély!” címmel tartott demonstrációjukon a bukott miniszterelnök portréját vetítették ki az MSZP Jókai utcai székházára. 

Gyurcsány Ferenc lehet, hogy jó szakács, de politikusnak mindenképpen kártékony. Ha újra kiadnák az értelmező kéziszótárt, akkor a gátlástalanság szócikk mellett illusztrációként biztosan Gyurcsány Ferenc szerepelne.
A portré mellett csak egy szó állt: „Megjöttem” – utalva a DK-elnök Facebook-bejegyzésére, melyet az után írt ki, hogy megállapodott az MSZP-vel és az Együtt–PM Szövetséggel a közös listában.
 
A szervezet elnöke, Hollik István sajtótájékoztatóján elmondta: azért vannak itt, mert a szocialisták szombaton tartják kongresszusukat, amelyen el fogják fogadni a baloldal közös választási listáját. A szocialistáknak egy napjuk van arra, hogy megállítsák Gyurcsány Ferencet. A kereszténydemokrata politikus felhívta a figyelmet arra, hogy Gyurcsány Ferenc az elmúlt hónapokban megjött, sőt lehet, hogy el sem ment, mindig is itt volt. Egyértelműen látszik, hogy a baloldal Gyurcsány kottájából játszik, ő diktálja a tempót. Mi viszont tudjuk, hogy ez a Gyurcsány Ferenc ugyanaz a Gyurcsány Ferenc, aki egyszer már szétbarmolta az országot.
 
Gyurcsány Ferenc az, aki a fiataloknak kormányfőként azt üzente: el lehet innen menni. Mindent meg is tett, annak érdekében, hogy így is legyen. Ő az, aki folyamatosan demokráciáról papol, de 2006-ban kormányfőként békés tüntetők közé lövetett. Gyurcsány Ferenc az, aki társaival felszámolta az otthonteremtési rendszert, és ezzel több tízezer fiatalt kényszerített a devizahitel csapdájába. Ő az, aki szakértőinek csúfolt csapatával tízezer milliárd forint új hitelt vett fel, ezzel minden fiatal vállára egymillió forint újabb adósságot rakott. Valamint ő az, akit csak egy népszavazás gátolt meg abban, hogy bevezesse a tandíjat – sorolta Hollik István. A kereszténydemokrata politikus szerint Gyurcsány Ferenc lehet, hogy jó szakács, de politikusnak mindenképpen kártékony. Ha újra kiadnák az értelmező kéziszótárt, akkor a gátlástalanság szócikk mellett illusztrációként biztosan Gyurcsány Ferenc szerepelne – jegyezte meg.
 
Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség felszólítja a Magyar Szocialista Párt jó szándékú tagjait, hogy szombaton a kongresszusukon mondjanak nemet arra a listára, amelyen Gyurcsány Ferenc szerepel. Szűk egy napja van Mesterházy Attilának arra, hogy bebizonyítsa, nemcsak „jobb híján” miniszterelnök-jelölt, hanem képes megóvni az országot Gyurcsány Ferenctől és az ő újabb ámokfutásától – jelentette ki Hollik István. Sokak reményét fejezzük ki, amikor azt mondjuk: Gyurcsány Ferenc, amilyen gyorsan megjött, remélhetőleg olyan gyorsan is fog távozni a baloldal éléről – mondta a politikus.
 
Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!