Tizenkét év után állít egyéni jelölteket a pécsi KDNP

Több, mint 850 ajánlást kapott a pécsi polgároktól Grób Gábor, a KDNP önkormányzati képviselőjelöltje az elmúlt két hétben, ennél csak Kővári János, a Fidesz országgyűlési képviselője gyűjtött több kopogtatócédulát a kertvárosi önkormányzati választókerületekben a Fidesz-KDNP-ÖPE jelöltjei közül. Így Kővári János a 14.-, Grób Gábor a 16. számú egyéni választókerületben méretteti meg magát az őszi önkormányzati választásokon a pártszövetség színeiben.

A fiatal kereszténydemokrata képviselőjelölt kedden adta le ajánlószelvényeit a Választási Bizottságnak, kampányban eddig nyújtott munkájukért köszönetet mondott segítőinek, majd hozzáfűzte: ha így folytatja, lesz tekintélye a KDNP-nek a városban.

Szintén jól teljesített, 650 szelvényt gyűjtött eddig Oszoli Dénes, a másik KDNP-s jelölt, aki a meszesi városrészben is indul, ott ahol Debreczeni László révén 1990-94 között már volt kereszténydemokrata
néppárti képviselője a területnek. Egyéni körzetben utoljára 1998-ban, 12 évvel ezelőtt Dr. Benkő Klára tudott nyerni Pécsett a KDNP jelöltjeként.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!