Új értékalapra kell helyezni az oktatásügyet

Hoffmann Rózsa az InfoRádió Aréna című műsorában közölte: a jelenlegi közoktatási törvény nem alkalmas az oktatási irányítására, teljesen új alapokra kell helyezni a szabályozást. A szakpolitikus leszögezte: az új kormány új értékalapra kívánja helyezni az oktatásügyet, olyan szabályokat kíván rögzíteni, amelyek helyükre teszik azokat az értékeket, amelyeket az elmúlt nyolc év kormányzása megbontott.

Hozzátette: a készülő közoktatási törvény egyensúlyba hozza a diákok és a pedagógusok jogait és kötelességeit. A szakpolitikus szerint az elmúlt években nem lett volna szabad pénzt kivenni az oktatási rendszerből, az abban lévő forrásokat intenzív minőségfejlesztésre kellett volna fordítani. Az oktatási államtitkár elmondta: nincs valós lehetőség arra, hogy akár egy éven belül jelentősen javítsák az oktatás pénzügyi kondícióit.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!