Újra együtt a Gyurcsány-csapat

Nem jövőt akarnak építeni, hanem visszahoznák a múltat - ez az üzenete a most összeállt Gyurcsány-koalíciónak.  A baloldal mai bejelentésével egyértelművé vált: ismét összeállt a Gyurcsány-csapat, akik vissza akarják hozni azt a korszakot, amire egyszer már mi, fiatalok is nemet mondtunk. A múlt embereit tartalmazó felsorolást mi sem állíthattuk volna össze pontosabban, mint ahogy ők összerakták közös listájukat, bár arról fájóan hiányoljuk Kóka Jánost.

A fiatalok Gyurcsány Ferencnek fejenként több milliónyi államadósságot köszönhetnek és Zuschlag Jánost, aki a fiataloknak szánt közpénzt lopta el. A döntéseket akkor politikai államtitkárként Mesterházy Attila hozta meg.

Mi, fiatal kereszténydemokraták nem akarunk olyan országban élni, ahol a miniszterelnök nem hazahívja a fiatalokat, hanem azt üzeni nekik: „el lehet innen menni”. Azt gondoltuk, hogy ezt a korszakot már lezártuk 2010-ben, de úgy tűnik, hogy ezt még egyszer meg kell mutatnunk a baloldal összetákolt csapatának.

Bajnai Gordon azt állította, hogy az idei országgyűlési választás népszavazás lesz. Ebben egyetértünk vele: arról kell döntenünk, hogy a jövőt akarjuk-e tovább építeni vagy a múltat akarjuk visszahozni.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!