A versenyképesség növelése a feladat

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium legfontosabb feladata, hogy a társadalmi érdekek összehangolásával, az együttműködés erejére támaszkodva, növelje Magyarország versenyképességét – mondta Seszták Miklós a korábbi stratégiai partnerségi megállapodások megújítása, illetve új megállapodások megkötése alkalmából. A tavaszi választások után azért kellett megújítani a megállapodásokat, mert a korábbiak az akkori kormány mandátumának a lejártáig szóltak.

A korábbi megállapodások megújítása mellett további két céggel is stratégiai partnerségi megállapodást írt alá a miniszter.

Seszták Miklós kiemelte, hogy az összefogás jelentősége egyre jobban felértékelődik. Ennek köszönhetők az elmúlt évek sikerei, és ez ad történelmi lehetőséget az országnak.

Felidézte még a miniszter az idei három győztes választást, majd a kormány legfontosabb, a versenyképességet növelő céljait ismertette.

A korábbi stratégiai együttműködést megújította a tárca a Hungrail – Magyar Vasúti Egyesülettel, a Lakásszövetkezetek és Társasházak Országos Szövetségével, a Logisztikai Egyeztető Fórummal, a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozók Ipartestületével (NIT Hungary), a Magyar Autós Szakmai Szövetséggel, a Magyar Energiakereskedők Szövetségével, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületével, a Magyar Mérnöki Kamarával, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetséggel, a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségével, a Magyar Természetjáró Szövetséggel, a Magyar Útügyi Társasággal, a Magyar Vitorlás Szövetséggel, a Megújuló Energia Platformmal és a Volán Egyesüléssel.

Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesületével egy későbbi időpontban újítja meg a tárca a megállapodást.

Új stratégiai partnerségi megállapodást írt alá a miniszter a Fuvarozó Vállalkozók Országos Szövetségével, valamint a Magyar Energiafogyasztók Szövetségével.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!