Ziád Bandak levele Semjén Zsoltnak

Ziád Bandak miniszter, Mahmúd Abbász palesztin elnök keresztényügyi tanácsadója, a betlehemi Születés Temploma felújítására létrehozott elnöki bizottság vezetője levélben mondott köszönetet Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek és rajta keresztül Magyarország kormányának és népének azért a felajánlásért, amivel a kabinet a betlehemi Születés Temploma tetőszerkezetének felújítására létrehozott pénzalaphoz kíván hozzájárulni.

Ziád Bandak levele (nem hivatalos fordítás):

Őexc. Dr. Semjén Zsolt úr!
Miniszterelnök-helyettes – Budapest

Legjobb kívánságainkkal

Mély hálával és nagyra értékelve fogadtam Excellenciád 2010. december 3-i levelét, amelyben arról értesített, hogy a magyar kormány 100 ezer euró összeggel kíván hozzájárulni a betlehemi Születés Temploma tetőszerkezetének felújítására létrehozott pénzalaphoz.

 

 

Szeretném kifejezni Excellenciádnak és Önön keresztül Magyarország kormányának és baráti népének legmélyebb köszönetünket ezért a nagyra becsült lépésért. Úgyszintén hálával tartozunk, amiért Magyarország kezdettől kiállt és szilárd szolidaritást mutatott a palesztin nép (ügye) iránt, s azokért az erőfeszítésekért, amelyekkel népünk szenvedéseit enyhítették. Külön köszönjük a mostani támogatást, amely a szent helyek megóvására és helyreállítására irányul megváltónk szülőhelyén, Betlehemben, amely lefektette a (testvérvárosi) kapcsolatok alapjait a magyarországi Kalocsa városával.

Még egyszer szeretném kifejezni Excellenciádnak hálás köszönetünket, egyben jó egészséget és boldogságot kívánni Önnek, hazájának és baráti népének a fejlődés és a felvirágzás útján.

Ramallah, 2011. február 22.

Legmélyebb tisztelettel:
 
Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!