4990 pályázatot nyújtottak be az új Széchenyi tervre

Forrás: MTI

Az Új Széchenyi-terv (ÚSZT) kiírásaira július elejéig 4990 pályázatot nyújtottak be, 565,7 milliárd forint támogatási igénnyel – közölte a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ). A július 4-i adatok szerint magasan a legnépszerűbbek a Vállalkozásfejlesztési Program felhívásai 2903 beadott pályázattal, 127,8 milliárd forint támogatási igénnyel, ezt követi a Zöldgazdaság-fejlesztési Program, ebben az esetben 1077 pályázatot nyújtottak be az érdeklődők. A mikro-, kis- és középvállalkozások az Új Széchenyi-terv keretében beadott pályázatok 72,3 százalékát nyújtották be, az általuk igényelt támogatás 12,3 százalékot tesz ki.

Az NFÜ adatai szerint a benyújtott pályázatból 1206 rendelkezik támogatói döntéssel, a megítélt támogatás 121,6 milliárd forint. A következő hetekben újabb kiírások beadási határideje nyílik meg, többi között a társadalmi, a regionális és az gazdasági operatív programokban.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!