Azbej Tristan: A beruházásvédelmi javaslat segítheti Magyarország és San Marino beruházási és gazdasági kapcsolatainak fejlődését

Azbej Tristan, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára, a KDNP alelnöke csütörtökön az Országgyűlésben kiemelte: a javaslat új elemmel egészíti ki a két ország közötti gazdasági együttműködés jogi kereteit, célja a kétoldalú gazdasági kapcsolatok, azon belül a beruházások előmozdítása. A megállapodás illeszkedik a kormány külgazdasági stratégiájába – mondta.

kdnp.hu - MTI

Hangsúlyozta: a megállapodástól azt várják, hogy segíti Magyarország és San Marino beruházási és gazdasági kapcsolatainak fejlődését.

Pánczél Károly, a Fidesz vezérszónoka szerint az orosz-ukrán konfliktus megmutatta, hogy a kölcsönös tiszteleten alapuló nemzetközi együttműködésre nagyobb szükség van, mint bármikor korábban. Magyarország fontos kérdésekben szövetségesi kapcsolatot tudott kialakítani San Marinóval, és minél szorosabban működnek együtt az országgal, annál inkább profitál abból Magyarország is - vélekedett. Hozzátette: az együttműködésük ezzel a javaslattal új szakaszba léphet a két ország közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztése révén.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!