Baloldali politikusok is a Fidesz győri jelöltje mögött

Nyögvenyelősen indult és botrányokkal tarkítva folytatódott az ellenzéki pártok időközi önkormányzati kampánya Győrben, ahol a balliberálisok indulója, Pollreisz Balázs (MSZP) kényszerből vállalta a polgármesterjelöltséget. Tetézi a balliberális oldal gondjait, hogy egymás után két politikusuk is bejelentette: a Fidesz–KDNP aspiránsát, Dézsi Csaba Andrást támogatja. A kormánypárti jelölt korábban jelezte, megválasztása esetén csapatmunkában fejlesztené tovább a várost.

kdnp.hu – magyarnemzet.hu

Az októberben a győri ellenzéki összefogás jelöltjeként egyéni körzetben egyedüliként nyerő önkormányzati képviselő, Bárány István is a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltjét támogatja a vasárnapi választáson – erről csütörtökön maga a politikus tett bejelentést. Hozzátette: számára mindig a város és benne a választókerülete volt és lesz is az első, és Dézsi Csaba Andrást tartja képesnek arra, hogy a megyeszékhelyt vezesse.

Kiemelte, hogy Dézsi személyében egy emberközpontú, a városlakókkal párbeszédet folytató, a város érdekét minden szinten képviselni és érvényesíteni képes vezetőt nyerhetnek a győriek. Nem ő az első ellenzéki, aki Dézsi mellett foglalt állást, szerdán Németh Árpád, az MSZP helyi szervezetének volt alelnöke jelentette be, hogy a Fidesz–KDNP-s jelöltet támogatja.