Fölényes kormánypárti győzelem Nagytétényben

Csiszár Zsuzsanna, a Fidesz-KDNP jelöltje győzött vasárnap a XXII. kerületben tartott időközi választáson. A kormánypárti jelölt nagy fölénnyel nyert, a szavazatok 54,38 százalékával a nagytétényi körzetben tartott időközi önkormányzati választáson. Az ellenzéki jelölt, Nádor Iván 45,31, a munkáspárti Benyovszky Gábor pedig 0,31 százalékot kapott.

kdnp.hu – Magyar Nemzet

A szavazást azért kellett megismételni, mert a bíróság döntése értelmében szavazategyenlőség alakult ki ebben a körzetben. – Nagytétény a szülővárosom, összesen 17 éve képviselem az itt élőket – mondta el lapunknak Csiszár Zsuzsanna. A siker annak is köszönhető, hogy ismerem a problémáikat, hozzám bármikor fordulhatnak, köztük élek, de a fogadóóráim alkalmával is elmegyek akár otthonaikba, ha ezt igénylik.

Csiszár Zsuzsanna politikai pályafutása 1998-ban kezdődött, amikor a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselő-jelöltjeként megnyerte a helyhatósági választást Nagytétényben. Azóta több bizottságnak – a városfejlesztési, valamint a kulturális, oktatási és turisztikai bizottságnak – volt a tagja, illetve a szociális, egészségügyi, sport- és esélyegyenlőségi bizottságnak volt elnöke. Jelenleg ismét a városfejlesztési bizottságban dolgozik. A képviselő kijelentette: büszke arra, hogy az elmúlt 17 év alatt 150 projektet valósíthattak meg a korábbi polgármesterrel, Szabolcs Attilával és a kerület mostani vezetőjével Karsay Ferenccel együtt. Szerinte a megismételt szavazáson ezt a törekvését is elismerték, értékelték a nagytétényiek.