Megkezdődhet a szentesi Kurca-híd és a kapcsolódó létesítmények megépítésének előkészítése – tudtuk meg Schanda Tamástól

A kormány döntése nyomán megkezdődhet a szentesi Kurca-híd és a kapcsolódó létesítmények megépítésének előkészítése – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára kedden a Facebookon.

MTI

Schanda Tamás azt írta, egyeztetett Farkas Sándorral, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkárával, akivel átbeszélték a térség ügyeit. Hozzátette, a közeljövőben megkezdődhet a 451. számú főút Kiskunfélegyháza és Szentes közötti szakasza fejlesztésének előkészítése, az M5-ös autópályán Csengelénél a csomópont megvalósításának előkészítése, valamint a 4405. jelű összekötő út problémás szakaszának felújítása is.

„Ezek a beruházások biztonságosabbá és gyorsabbá teszik a környéken élő családok közlekedését, és megkönnyítik a térség vállalkozóinak munkáját. Szentes és térségének fejlesztésére, megerősítésére a kormányzat kiemelt figyelmet fordít” – emelte ki Schanda Tamás.