Nacsa Lőrinc: A gyors reagálás miatt szükséges a veszélyhelyzet

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője szerdán a parlamentben arról beszélt, hogy korábban tényleg felfüggesztették a jogállamot, méghozzá 2006. október 23-án és az azt követő napokban.

kdnp.hu - MTI

Közölte: valóban háború van a szomszédban, ezzel a veszélyek korának egy újabb fejezete indult el a keleti szomszédságunkban.

A kormánypártok elítélik az orosz agressziót és kiállnak Ukrajna területi integritása mellett

 

– tette hozzá.

Azt mondta: a veszélyhelyzetre azért van szükség, hogy a kormány gyorsan tudjon reagálni a fejleményekre. A mai napig sokan érkeznek Ukrajnából, továbbra is terhet ró a menekültek ellátása az országra – jegyezte meg.

Kifejtette: elképesztő nagyságrendben érkeztek illegális migránsok az elmúlt időben a déli határhoz. A baloldal minden olyan javaslatot megszavaz az Európai Parlamentben, amely arról szól, hogy minél több migráns érkezzen ide – vélekedett.

Nacsa Lőrinc kiemelte:

jó lenne, ha nem lenne indokolt fenntartani a veszélyhelyzetet, de a háború pusztítóbb és véresebb, mint az elmúlt hónapokban volt. Ráadásul más konfliktusok is vannak Európa szomszédságában

 

– fűzte hozzá.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!