Rétvári Bence: Itt nem lesznek migránsgettók!

Immáron nyolc éve láthatjuk, hogy mit jelent a migrációs hullám. Európa nagyvárosaiban egyre nő a bűnözés, no-go zónák alakulnak ki, a terrorizmus folyamatosan szedi az áldozatait, ezért meg kell előzni a migránsgettók kialakulását – hallható Rétvári Bence videóüzenetében, amelyet a Fidesz közösségi oldalán tettek közzé csütörtökön.

kdnp.hu - MTI

A Belügyminisztérium politikai államtitkára, a KDNP alelnöke országjáró körúton beszélt, ahol a nemzeti konzultációt népszerűsíti, aminek „óriási a tétje” – a bejegyzésben.

„2015 óta 2000 áldozata volt a terrorizmusnak Európában” – hangzott el a videón. A legfiatalabb áldozat féléves volt, a legidősebb 97 éves – tette hozzá a politikus.

Jól látszik, hogy Brüsszel ahelyett, hogy megváltoztatná a korábbi migrációpárti álláspontját, még radikálisabb lépéseket akar tenni a migráció elősegítésére

– közölte.

Az államtitkár azt mondta: ezért fogadták el a migrációs paktumot is, amely a kvóták szerinti betelepítést és migránsgettók létrehozatalát jelentené.

Arra köteleznék Magyarországot, tette hozzá, hogy Magyarországon bíráljuk el a kérelmek 28,3 százalékát. Ez azt jelentené, hogy „Magyarországon is egy kis Lampedusa alakulna ki. Mi erre egyértelműen nemet mondunk” – szögezte le Rétvári Bence, majd hozzátette: arra kérik a magyar polgárokat, hogy a nemzeti konzultációban is erősítsék meg, hogy „a migráció elutasítása, nemcsak a kormány, hanem az egész nemzet álláspontja”.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!