Sporttudományi konferencia „A tehetségek azonosítása - határok nélkül” címmel

„Sporttudomány és -innováció a felsőoktatásban. A tehetségek azonosítása - határok nélkül” címmel szakmai konferenciát rendeznek szerdán Budapesten.

kdnp.hu - MTI

A nívós szimpóziumra a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ, a Batthyány Lajos Alapítvány és a Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány szervezésében kerül sor a Lónyay-Hatvani Villában.

A konferencián előadást tart többek között Rátgéber László, a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ igazgatója, a Pécsi Tudományegyetem tanszékvezetője; Latorcai Csaba területfejlesztési miniszterhelyettes, a KDNP ügyvezető főtitkára, Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár, Hankó Balázs innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkár, Sterbenz Tamás, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem rektora és Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!