Vejkey Imre: Milyen következményei lehetnek kiállásunknak?

Vejkey Imre, a KDNP országgyűlési képviselője hétfőn a palamentben az európai uniós ügykért felelős minisztertől arról érdeklődött, milyen következményei lehetnek Magyarország kiállásának a brüsszeli politikával szemben.

kdnp.hu - MTI

Brüsszel tombol, hiszen van itt Európában egy kis ország, Magyarország, amely a többiekkel ellentétben nem hajlandó úgy táncolni, ahogy Brüsszel és a Soros-birodalom fütyül – mondta, hangsúlyozva, migráció helyett „a genderideológiai őrülettel” szembeszálló családpolitikánk van, nem szállítunk fegyvert Ukrajnának, és kikérjük a magyar emberek véleményét a szuverenitásunkat veszélyeztető politikával szemben.

Kiemelte:

az állampolgárok szabadságának a nemzeti szuverenitás a feltétele, ezért fontos a nemzeti konzultáció sikere.

Zsigmond Barna Pál, az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára azt mondta, alapításakor az EU a tagállamok kölcsönös együttműködésére épült, de ezt felrúgták, „a brüsszeli vezetőket rabul ejtette egy globalista elit, az emberek feje fölött kívánnak dönteni a legfontosabb kérdésekben”.

A közösség sorsát a brüsszeli bürokrácia és a Soros-birodalom transznacionális hálózata alakítja. Magyarország emiatt lóg ki a sorból. Hangsúlyozta:

egy erős felhatalmazáson alapuló egységes álláspont páncélként szolgálhat ebben a megtámadott nemzeti szuverenitásunk védelméért folytatott küzdelemben.

A kérdező viszonválaszában hangsúlyozta: feladatunk az, hogy minden eszközzel megvédjük szuverenitásunkat és a keresztény civilizációt, miközben „Európa ma már nem ura önmagának”. Az államtitkár azt hangsúlyozta: „érdemi változásra van szükség Brüsszelben, érdemi változásra van szükség Strasbourgban, annak érdekében, hogy Európa visszatérjen a gyökereihez, és elfogadják azt, hogy Európa az erős nemzetállamok Európája kell, hogy legyen”.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!