100 miskolci diák énekelte Leonard Cohen Hallelujah című slágerét

100 miskolci diák elénekelte magyar nyelven Leonard Cohen Hallelujah című világslágerét ünnepi meglepetésként! - írta a katolikus.ma

“Ünnepi meglepetésnek szántuk a miskolci egyházi középiskolák kórusainak közös énekét! Ezzel a valódi ökumenikus klippel szeretnék mindenkinek Áldott, boldog karácsonyi ünnepeket kívánni!” – írja Facebook oldalán Csöbör Katalin, Miskolc 1. számú választókerület országgyűlési képviselője.

Az országgyűlési képviselő szándéka megmutatni Miskolc keresztény arcát. Ez sikerült is, hiszen a klipben szereplő csaknem 100 diák a Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon, a Kossuth Lajos Evangélikus Iskola, a Fráter György Katolikus Gimnázium és Kollégium, a Fáy András Görögkatolikus Közgazdasági Szakközépiskola, a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium tanulói.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!