A 2024-es választásokra készülve – Dömötör Csaba is előadást tartott a KDNP Önkormányzati Tanácsának konferenciáján

Az egy év múlva esedékes önkormányzati és európai parlamenti választási kampányról tartott előadást Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a KDNP Önkormányzati Tanácsának konferenciáján csütörtökön Budapesten.

Dömötör Csaba előadásában több fontos tényezőt emelt ki, amit a kampányban figyelembe kell venni.

Simicskó István, Dömötör Csaba és Latorcai Csaba a KDNP Önkormányzati Tanácsának konferenciáján

Fontos a „politikai kínálat” is: a kutatások szerint jelenleg több mint kétszer annyian mondják magukat jobboldalinak, mint baloldalinak Magyarországon. De még a baloldali szavazók többsége is elégedetlen a baloldali pártokkal és jelöltjeikkel.

Az emberek számára fontos az is, ki áll a béke pártján, s ki tudja garantálni Magyarország biztonságát. E tekintetben ugyancsak a kormánypártoknak van komoly előnyük a baloldallal szemben.  Azzal a baloldallal szemben, mely külföldi kampánytámogatásokból finanszírozta tavalyi választási kampányát, miközben látványosan képviselte és képviseli azt az álláspontot, hogy Magyarország ne juthasson hozzá a neki járó uniós forrásokhoz.

Seszták Oszkár a KDNP Önkormányzati Tanácsa konferenciájánSeszták Oszkár, a KDNP Önkormányzati Tanácsának elnöke, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Közgyűlés elnöke zárszavában megköszönte az előadóknak a színvonalas előadásokat és a jelenlévő önkormányzati vezetőknek a tanácskozáson történő aktív részvételt. 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!