Összes vállalás: 156 kereszt
Bács-Kiskun megye: 1 kereszt
Baranya megye: 11 kereszt
Békés megye: 2 kereszt
Borsod-Abaúj-Zemplén megye: 46 kereszt
Csongrád-Csanád megye: 3 kereszt
Fejér megye: 5 kereszt
Győr-Moson-Sopron megye: 3 kereszt
Heves megye: 3 kereszt
Komárom-Esztergom megye: 5 kereszt
Nógrád megye: 9 kereszt
Pest megye: 4 kereszt
Somogy megye: 51 kereszt
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: 5 kereszt
Tolna megye: 3 kereszt
Vas megye: 1 kereszt
Veszprém megye: 1 kereszt
Zala megye: 2 kereszt
Budapest: 1 kereszt

Kereszténydemokrata honfitársaink
eddig 156 kereszt megóvását vállalták.
Csatlakozzon Ön is, és fogadjon örökbe egy keresztet! 

Az albertirsai KDNP vendége volt Navracsics Tibor

Az albertirsai KDNP tavaly elindított rendezvénysorozatának újabb eseményére 2023. január 17-én került sor, Albertirsán a Művészetek Házában. Megtisztelő volt számunkra, hogy Dr. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter úr is elfogadta meghívásunkat.

Nagy érdeklődés közepette zajlott a rendezvény

A közel száz fő érdeklődésével megtartott eseményen többek között részt vett még Földi László és Pogácsás Tibor parlamenti képviselők, számos polgármester, helyi vállalkozók, valamint Gaal Gergely a KDNP Pest megyei elnöke is. Az est házigazdája pedig a megszokott módon Jutasiné Klein Kitti, az albertirsai KDNP elnöke volt.

eJutasiné Klein Kitti az albertirsai KDNP elnöke

Pogácsás Tibor köszöntő beszédében kitért az összefogás jelentőségére, örömét fejezte ki a sikeres Uniós tárgyalásokkal kapcsolatban. Megköszönte miniszter úr munkáját, mellyel közelebb hozta a megegyezést az Európai Unióval.

A rendezvény fő tematikáját adó előadást Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter úr tartotta, „Érkező EU források és a KDNP szerepe az Unióban” címmel. Előadásában kiemelte, hogy hazánk számára végre elérhetővé válnak azon Uniós források, melyek erőteljes lökést adhatnak a gazdaság 2023-as megerősödéséhez. Szűkebb közösségünket is érintve a miniszter elmondta, hogy a következő időszakban az agglomeráció, Pest megye térsége is kiemelten juthat forrásokhoz, beruházásokhoz. Különböző pályázati lehetőségek nyílnak meg a gazdaság szereplői számára, ezen pályázatok és beruházások részleteinek kidolgozása jelenleg is zajlik.

qvqDr. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter előadása

Gaal Gergely a KDNP Pest megyei elnöke beszédében vázolta az idei év célkitűzéseit, feladatait.

qvvGaal Gergely a KDNP Pest megyei elnöke

Az est további részében, szokásunknak megfelelően a vendégeinktől, érdeklődőktől érkezet aktuális kérdések megválaszolására került sor.

avavDr. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, Jutasiné Klein Kitti KDNP albertirsai elnöke és Pogácsás Tibor parlamenti képviselő

Előadóink, meghívott vendégeink egybehangzó véleménye volt, hogy az ehhez hasonló, színvonalas helyi szervezésű rendezvények sok tekintetben közelebb hozzák egymáshoz a politika résztvevőit a városi közösségekkel. A visszajelzések és az est hangulata alapján úgy értékeljük, hogy az idei esztendőben is több hasonló rendezvénnyel kívánjuk megerősíteni az albertirsai KDNP közösségét, közelebb hozni a város lakosságát a helyi és a nagypolitikai kérdésekhez egyaránt.