„Az a feladatunk, hogy a járványügyi védekezésben támogassuk a kormányt”

Dr. Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakcióvezetője az Országgyűlés őszi ülésszakáról, járványügyi védekezésről és az ellenzék magatartásáról is beszélt a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában szeptember 20-án.

Az Országgyűlés őszi ülésszakában az a feladatunk, hogy a járvány elleni védekezésben támogassuk a kormányt – hangsúlyozta Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című reggeli műsorában.

Fontos, hogy egyrészt mi is betartsuk a járványügyi védekezés szabályait, másrészt országgyűlési képviselőként olyan döntéseket hozzunk, melyek erősítik a gazdasági növekedést és az ország működőképességét garantálják – tette hozzá a kereszténydemokrata képviselőcsoport vezetője.

Simicskó István a Kossuth Rádióban

Simicskó István hangsúlyozta, hogy ha bajban van egy közösség, mindenkinek össze kell fognia. Így van ez hazánk esetében is, azonban sajnos tavasszal azt tapasztalhattunk, hogy a baloldalra e téren sem lehetett számítani, a járványügyi védekezést nem segítették, hanem hátráltatták, a járványból politikai hasznot reméltek. Valószínűleg erre kell számítani az őszi ülésszakon is.

De az Országgyűlésben ezzel együtt is „folyamatos munka lesz, nem állhat meg az élet, a parlamentnek és az országnak is működnie kell” – tett hozzá a kereszténydemokrata képviselőcsoport vezetője.

Az interjú ide kattintva 07 óra 24 perctől hallgatható meg.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!