Összes vállalás: 156 kereszt
Bács-Kiskun megye: 1 kereszt
Baranya megye: 11 kereszt
Békés megye: 2 kereszt
Borsod-Abaúj-Zemplén megye: 46 kereszt
Csongrád-Csanád megye: 3 kereszt
Fejér megye: 5 kereszt
Győr-Moson-Sopron megye: 3 kereszt
Heves megye: 3 kereszt
Komárom-Esztergom megye: 5 kereszt
Nógrád megye: 9 kereszt
Pest megye: 4 kereszt
Somogy megye: 51 kereszt
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: 5 kereszt
Tolna megye: 3 kereszt
Vas megye: 1 kereszt
Veszprém megye: 1 kereszt
Zala megye: 2 kereszt
Budapest: 1 kereszt

Kereszténydemokrata honfitársaink
eddig 156 kereszt megóvását vállalták.
Csatlakozzon Ön is, és fogadjon örökbe egy keresztet! 

Az örmény pátriárka köszönetét fejezte ki Semjén Zsoltnak és Azbej Tristannak az üldözött keresztények támogatásáért

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke és Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár, a KDNP alelnöke az elmúlt napokban Örményországba, Ecsmiadzinba látogatott, ahol II. Karekin örmény katholikosz fogadta őket.

Örményországi látogatás

Őszentségével közösen méltatták a két nemzet közötti kulturális és egyetemi szintű kapcsolatokat. Egyetértettek abban, hogy az első keresztény nemzet és Magyarország is a kereszténység védelmében áll.

A pátriárka köszönetét fejezte ki az elmúlt 2 évben a Hungary Helps – Magyarország Segít Programon keresztül az örményeknek nyújtott humanitárius támogatásért.

Örményországi látogatás

II. Karekin pátriárka, az Örmény Apostoli Egyház feje, egyetemi tanárok és diákok fejezték ki a köszönetüket a magyar embereknek, hogy a konfliktusok, csapások közepette a Hungary Helps – Magyarország Segít Programon keresztül humanitárius segítségnyújtással segítették az örmény embereket a legnagyobb bajban a Közel-Keleten.

„Nagy megtiszteltetés, hogy a segítségnyújtás megszervezéséért Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes úrral közösen egyetemi kitüntetést vettem át Örményországban”

– írta közösségmédia-bejegyzésében Azbej Tristan. „Ez számomra nem csak humanitárius, hanem a családom erdélyi örmény származása miatt mélyen átérzett személyes ügy is” – tette hozzá.

Örményországi látogatás

„Személyesek voltak azok a támadások is, amiket azért intéztek ellenem ellenzéki megmondóemberek, hogy hitelteleníteni próbálják a Hungary Helps Programot. Cinikus módon Gyurcsány Ferenc keresztényellenes baloldali táborából kérték rajtunk számon, hogy miért nem indítunk a szájuk íze szerinti diplomáciai hecckampányt.

A kereszténygyűlölő Niedermüller Péter és a megrögzötten egyházellenes Dobrev Klára karmesterek vezényletével szólt ez a képmutató kórus Szél Bernadett és Lukácsi Katalin szoprán, Gábor György és Vágó István tenor szólamaival.

Örményországi látogatás

A válasz mindig is adott volt: a Hungary Helps Program nem hecckampányokra, hanem a cselekvő szolidaritásra épül.

Örményországi látogatás

A baloldal képmutatására pedig most az örmények adtak elegáns választ a magyarok felé kifejezett hálájukkal. Ez így kerek” – zárta Facebook-posztját az államtitkár.

Örményországi látogatás