„Az új büntetőpolitika is kiemelten kezeli a gyerekek védelmét”

Fülöp Attila: Ma Magyarországon már mindenkinek jut szállás, jut munka. Aki azért kardoskodik, hogy valaki az utcán éljen, az nem az illető emberi méltóságáért, javáért küzd

Fülöp Attila (KDNP) szociális ügyekért és társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkár

Ha arra nem fordítunk elég energiát, hogy azokért a csoportokért is felelősséget vállaljunk, amelyek erre rászorulnak, annak a teljes társadalom láthatja a kárát – mondta Fülöp Attila szociális ügyekért és társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkár. A politikus a Magyar Hírlapnak adott interjúban elárulta, uniós támogatások bevonásával 2023-ig tízezer fogyatékkal élő költözhet majd elavult környezetből kisebb, élhetőbb körülmények közé, míg a gyermek-lakóotthonok kiváltása 2020-ra befejeződik. A kormány szeretne további piaci szereplőket bevonni a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásába.

– Két kormányzati cikluson át számos, sokakat érintő intézkedés történt a szociális területen. Mégis ha a szerteágazó területek közül valamelyik nem megfelelően működik, könnyen kerülhet támadások kereszttüzébe.

Tovább a teljes írásra >>>

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!