Az üldözött keresztények KDNP-s államtitkárát méltatja az amerikai konzervatív sajtó

Magyarországról az USA-beli konzervatívok vezető lapjában, a Breitbartban írtak elismerően...

 

Azbej Tristan (KDNP), a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára

A meghatározó konzervatív amerikai sajtóorgánum kiemeli, hogy Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára az amerikai külügyminisztériumnak Washingtonban, a vallásszabadság előmozdításáról szóló második miniszteri szintű konferenciáján (2019 Ministerial to Advance Religious Freedom) kijelentette, hogy noha globális szinten üldözik a keresztényeket, a téma körül mégis „felemelték a csend falát”, elhallgatva ezáltal az elnyomott keresztények problémáit.

Mint ismeretes, Azbej Tristan államtitkár július közepén, Washingtonban részt vett több, az üldözött keresztények tematikájában tartott rendezvényen. Ott volt az In Defence of Christans (IDC) nevű civil szervezetnek a Capitolium épületében rendezett imaestjén, majd képviselte hazánkat az amerikai külügyminisztériumnak a vallásszabadság előmozdításáról szóló második miniszteri szintű konferenciáján.

Az utóbbi, július 16-i rendezvényen beszédet mondott Azbej Tristan is, aki megosztott egy bejegyzést erről a Twitter-oldalán, amit méltatott – többek között – az amerikai konzervatívok meghatározó sajtóorgánuma, a Breitbart is.

 

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!