Azbej Tristan: Együttműködési megállapodást kötött a kormány és a Szuverén Máltai Lovagrend

Együttműködési megállapodást kötött a kormány és a Szuverén Máltai Lovagrend a válságövezetben élők megsegítésére.

Azbej Tristan (KDNP), a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára

Az erről szóló szándéknyilatkozatot Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára és Ugron Imre, a Szuverén Máltai Lovagrend budapesti rendkívüli és meghatalmazott nagykövete írta alá csütörtökön Budapesten.

Azbej Tristan közölte: a szándéknyilatkozat aláírását hosszú diplomáciai munka előzte meg, és aláírásával az államtitkárság és a lovagrend hitet tesz arról, hogy közösen szeretnék támogatni a válságrégióban élő, szükséget, üldöztetést szenvedő embereket.
    
Elmondta: az első közös programok várhatóan a szubszaharai, dél-afrikai, közép-afrikai és közel-keleti régiókban lesznek.
    
Ugron Imre ismertette: a lovagrend világszerte 30 nemzeti szervezetből áll és több mint 120 országban működik.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!