Azbej Tristan: A gyurcsányizmus Márki-Zay Péternél is tetten érhető

Alávaló támadásnak nevezte Azbej Tristan államtitkár, ahogyan Márki-Zay Péter „beleszállt” Koncz Zsófiába, Szerencs fideszes országgyűlési képviselőjelöltjébe, aki – mint hangsúlyozta – már most sokkal többet tett az országért, mint Márki-Zay valaha is fog

Azbej Tristan (KDNP), a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára

Élesedik az időközi országgyűlési képviselő-választási kampány Szerencsen, ahol az ellenzék hozza a formáját – írja szerdán közzétett bejegyzésében Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára. Úgy fogalmaz: egy „frissen gyógyult antiszemitát” indítanak képviselőjelöltnek, és közben megalázó módon szállnak bele a Fidesz jelöltjébe, Koncz Zsófiába, aki a család gyásza közepette is kész átvenni a korábbi polgármester, nemrégiben elhunyt édesapja hivatását.

Nincs ebben semmi meglepő – szögezi le az államtitkár –, a hímsovonizmust kiáltó, de minden kormánypárti női politikust tapló módon gyalázó, gyűlöletkeltéssel vádaskodó, ugyanakkor az antiszemitizmust ipari szinten mosdató ellenzéktől. Ugyanakkor Azbej Tristan szerint a gyurcsányizmus a „független” Márki-Zay Péter esetében is tetten érhető, aki a napokban „beleszállt egy közelmúltbeli családi tragédia fájdalmaival küzdő fiatal és tehetséges magyar hölgybe. Ez az alávaló támadás azonban nem Márki-Zay lelki szegénységéről tesz tanúbizonyságot, hanem cinikus gonoszságáról” – írja bejegyzésében.

Az államtitkár leszögezi: Koncz Zsófia fiatal kora ellenére már most sokkal többet tett ezért az országért, mint Márki-Zay Péter valaha is fog. Magyarország washingtoni szakdiplomatájaként Zsófia a Hungary Helps – Magyarország segít program küldetésének előremozdításában is jelentős szerepet vállalt. „Az ő profi és odaadó munkája hozzájárult ahhoz, hogy az amerikai kormánnyal közösen építhessük újjá Irak legnagyobb keresztény többségű települését, és szorosabb együttműködést alakítsunk ki az üldözött közösségek megsegítéséért tevékenykedő amerikai nem-kormányzati szervezetekkel”.

„Polgármester úr, Péter! Miközben Zsófia és diplomatatársai kemény munkával elismerést és erős szövetségeseket szereztek Magyarországnak és a Hungary Helps Programnak az Egyesült Államokban, addig ön egy gyenge pozőr turistafotóig jutott Kész Zoltánnal. (…) Mielőtt kocsmai stílusban külvilággá kürtöli a kinyilatkoztatásait, jobb lenne, ha tájékozódna gyűlölete tárgyáról. Önjelölt ellenzéki vezérként legyen ez a »demokratikus minimuma«! Zsófiának pedig sok sikert kívánok ahhoz, hogy Szerencsen folytathassa azt, amit Washingtonban is csinált: a magyar emberek odaadó képviseletét” – zárul az államtitkári bejegyzés, személyesen megszólítva Márki-Zayt.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!