Azbej Tristan: A Hungary Helps Program azonnali támogatást nyújtott a törökörszági földrengések áldozatainak megsegítésére

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a Hungary Helps - Magyarország segít Programon keresztül összesen 40 millió forint értékben azonnali támogatást nyújtott a magyar orvosi és műszaki civil mentőcsapatok törökországi bevetése érdekében – írta közösségi oldalán Azbej Tristan, a Külgazdasági és Külügyminisztérium üldözött keresztényeket segítő programokért felelős államtitkára, a KDNP alelnöke.

 

További 50 millió forint értékben támogatjuk a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot az észak-szíriai veszélyhelyzetbe került emberek orvosi ellátásának biztosítása érdekében.

Ma reggel, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a támogatásban részesült, kiinduló magyar mentőcsapatok tagjaival találkoztam, megköszöntem áldozatos munkájukat és Isten áldását kértem szolgálatukra – tette hozzá.

j,

Imádkozzunk az áldozatokért, hozzátartozóikért és a mentésben résztvevőkért! – hívta fel a figyelmet Azbej Tristan.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!