Összes vállalás: 163 kereszt
Bács-Kiskun megye: 5 kereszt
Baranya megye: 12 kereszt
Békés megye: 2 kereszt
Borsod-Abaúj-Zemplén megye: 46 kereszt
Csongrád-Csanád megye: 3 kereszt
Fejér megye: 5 kereszt
Győr-Moson-Sopron megye: 3 kereszt
Heves megye: 4 kereszt
Komárom-Esztergom megye: 5 kereszt
Nógrád megye: 9 kereszt
Pest megye: 4 kereszt
Somogy megye: 51 kereszt
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: 5 kereszt
Tolna megye: 4 kereszt
Vas megye: 1 kereszt
Veszprém megye: 1 kereszt
Zala megye: 2 kereszt
Budapest: 1 kereszt

Kereszténydemokrata honfitársaink
eddig 163 kereszt megóvását vállalták.
Csatlakozzon Ön is, és fogadjon örökbe egy keresztet! 

Azbej Tristan: Magyarország és Örményország helyreállította diplomáciai kapcsolatát

A külpolitikai értéke mellett személyes jelentősége is van számomra, hogy Magyarország és Örményország a mai napon helyreállította diplomáciai kapcsolatát – írja Azbej Tristan, a Külgazdasági és Külügyminisztérium üldözött keresztényeket segítő programokért felelős államtitkára, a KDNP alelnöke közösségi oldalán.

Vitába kerülni pillanatok alatt lehet, de kapcsolatokat rendezni hosszú ideig eltart - ebben az esetben egy évtizedig tartott. Az elmúlt években állami vezetők, egyházi vezetők, nemzetiségi vezetők, a tudomány és a kultúra képviselői, jószándékú magyar és örmény emberek rengeteg munkája, sok gesztusa és nyitottsága kellett ahhoz, hogy elérkezzünk a mai naphoz. Büszke vagyok, hogy a Hungary Helps Program munkatársaival mi is hozzájárultunk ehhez az eredményhez.

ká

Egyházdiplomáciai találkozók sora, az anyaországi és a közel-keleti örményeknek nyújtott humanitárius támogatásaink, az örmény kulturális örökség megőrzésében való részvétel mind azt jelezték: összetartozunk. A magyarság és a legősibb keresztény nemzet összetartoznak – fogalmazott közösségi oldalán Azbej Tristan.

erh

Hozzátette, köszönet illet mindenkit, akivel együtt szolgáltuk ezt az ügyet! Hálás vagyok, hogy örmény származású magyarként mindennek részese lehettem. A sikert nagyapám emlékének ajánlom.