Azbej Tristan: Már nem csak Keleten gyújtogatnak radikálisok templomokat, hanem Nyugaton is

Már nem csak a Közel-Keleten gyújtogatják a radikálisok a templomokat, hanem Nyugaton is - írja Azbej Tristan a facebook oldalán. Az Egyesült Államok nagyvárosait lángba borító szélsőbaloldali tüntetők felgyújtották a történelmi jelentőségű washingtoni Szent János templomot, melyben a 19. század kezdete óta kivétel nélkül az összes amerikai elnök imádkozott - állapítja meg a politikus.

Azbej Tristan (KDNP), üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps program megvalósításáért felelős államtitkár

Épp egy éve, hogy Donald Trump amerikai elnök elismerését fejezte ki Orbán Viktor miniszterelnök úrnak Magyarország üldözött keresztények érdekében tett erőfeszítéseiért - állapítja meg és hozzáteszi, hogy - ez vezetett ahhoz a közös projekthez is, melynek keretében az amerikaiakkal együtt építjük újjá Irak legnépesebb keresztény többségű városát, Karakost.

Az Egyesült Államokban zajló tüntetéshullám végét még nem látni, de félő, hogy amerikai barátainknak a saját földjükön kell szembenézniük a keresztényellenség megerősödésével - véli a KDNP szakpolitikusa.