Azbej Tristan: Nem engedjük, hogy Soros alapítványai gyűlöletet zúdítsanak Európára!

Miközben a bevándorláspárti Nyílt Társadalom Alapítvány szabad utat próbál adni Európa iszlamista lerohanásának, addig antiszemitizmussal és homofóbiával rágalmazza az üldözött kisebbségek megóvása terén kiemelkedően teljesítő magyar kormányt.

Azbej Tristan (KDNP), az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár

Soros György alakulatai mindig azokban a bűntettekben vétkesek, amelyekkel médiabirodalmukon keresztül támadják a határok és nemzetek nélküli, kozmopolita világ hagymázas eszméjének ellenálló szabad országokat.

A jogállamiság deficitjéről beszélnek azok, akik demokratikusan megválasztott nemzeti kormányokat próbálnak megbuktatni. Azt, hogy a spekuláns emberei hogyan hekkelik meg a médiát, sőt egész választásokat, bemutatják a DC Leaks által kiszivárogtatott anyagok.

A nyílt társadalmak ideája mögé elbújó gyűlöletmenedzserek a tudományos és akadémiai élet függetlenségéről szónokolnak, miközben a Soros egyetem élére egy levitézlett, szélsőségesen liberális pártpolitikust, Michael Ignatieffet nevezték ki rektornak, aki korábban a Kanadai Liberális Párt elnöke volt. Annak pedig külön pikantériája van, hogy az, amikor Kanadában a Trinity Western University egyetemet keresztény világnézeti alapja miatt ellehetetlenítették, nem zavarta Soros jogvédőit.   

Legutóbb pedig újabb mélységbe süllyedtek, amikor a roma holokauszt áldozatainak emlékét használták fel, egy kiadós kormánygyalázásra. Ritkán látni olyan hazugságokkal teli, tényszerűtlen közleményt, mint amilyet az Open Society Foundation-nek (Nyílt Társadalom Alapítvány) sikerült produkálnia.

A Nyílt Társadalom Alapítványnak, a Nehru parkban található Roma Holokauszt Emlékmű – a leghatározottabban elítélendő – megrongálása kapcsán kiadott közleményét néhány logikai bukfenc, morális sasszé, és propagandisztikus bakugrás után sikerült úgy megkomponálni, mintha Orbán Viktor és kormánya tehetne a vandálkodásról.

Ezt a mutatványt – miután alapvetően a „triggerelés” a célja – érdemes higgadtan értékelni:

gyűlöletkeltéssel vádolják azt az Orbán-kormányt, amelyik a Hungary Helps révén a világon egyedülálló, és komoly nemzetközi elismerésnek örvendő programot indított a vallásuk miatt üldözöttek megóvása érdekében. Az a szervezet teszi ezt, amelyik azon dolgozik, hogy gond nélkül beengedhessék Európába a migránsinvázióval érkező, az áradat kicsiny, de gyilkos részét kitevő, semmilyen más hitrendszert nem toleráló, keresztényeket, zsidó embereket és minden más világnézetű közösséget üldöző, terror eszközeivel pusztítani akaró, szélsőséges iszlamizmust.

Romagyűlölet szításával vádolják azokat a kormánypártokat, amelyeknek roma származású képviselőnője, Járóka Lívia éppen most lett az Európai Parlament alelnöke, annak ellenére, hogy Soros magyar politikai marionettbábjai nem szavazták meg. Azt az Orbán-kormányt vádolják romagyűlölet szításával, amelyik négy év alatt megháromszorozta a nemzetiségek támogatását.

Homofóbia gerjesztésével vádolják azt az Orbán-kormányt, amelyik biztonságot garantálva, megkülönböztetés nélkül megvédi minden honfitársunk emberi méltóságát. Annak a Soros-birodalomnak a szócsöve rágalmazza így az Orbán-kormányt, amelynek zászlóshajójáról, az Amnesty Internationalről egy nemrégiben közzétett jelentésben derült ki, hogy munkatársaik nemi orientáció alapján olyan mértékű munkahelyi zaklatásnak voltak kitéve, ami több esetben öngyilkossághoz vezetett. Az a Nyílt Társadalom Alapítvány tesz így, amely a határzár lebontásával olyan szélsőségeseknek is utat engedne Magyarországra, akik „konkrétan” kötéllel vagy háztetőkről való levetéssel gyilkolják meg azokat az embereket, akiket a szexuális orientációjuk miatt tisztátalannak ítélnek.

Antiszemitizmussal vádolják azt az Orbán-kormányt, amely intézkedéseinek köszönhetően Magyarország a zsidó emberek számára az egyik legbiztonságosabb országgá vált Európában. Magyarországon az Orbán-kormány alatt a zsidóság kulturális reneszánszát éli, Közép-Európa legnagyobb zsidó közössége köztünk él, és biztonságban érezheti magát, ahogyan ezt az izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjhau is elmondta.

Az Orbán-kormány törvényi szinten védi a zsidóság biztonságát: ma már nem maradhat büntetés nélkül az önkényuralmi jelképek használata, ahogy a holokauszt tagadása sem. A holokauszt túlélőit anyagilag is segíti a kormány. A Nyílt Társadalom Alapítvány persze arról is megfeledkezik, hogy Magyarország és Izrael erős szövetségesek és barátok, és, hogy Magyarország Kormánya a 2014-es évet a Holokauszt Emlékévének nyilvánította, amely a magyar zsidóság deportálásának 70. évfordulójára méltó megemlékezést biztosított, és amellyel zsinagóga-helyreállítási programot indítottunk el az egész Kárpát-medencében, melynek keretében az elmúlt években mintegy 10 milliárd forintból számos épületet felújítottunk, és segítettünk megmenteni a pusztulástól.

Mindeközben a „liberális” Nyugaton zsinagógákat gyújtanak föl, és zsidó temetőket gyaláznak meg, pont azért, mert a Soros által menedzselt migráció soha nem látott mértékű, új típusú zsidó- és Izrael-ellenességet hozott be a társadalmakba, otthonuk tömeges elhagyására kényszerítve a helyi zsidóságot.

Antiszemitizmussal vádol a Soros-birodalom, amelynek budapesti egyeteme szívesen hívott előadni egy militánsan Izrael-ellenes professzort, és amelyik az egyik fő donora a magukat Izrael-ellenes szervezeteknek álcázó nettó antiszemita lobbi-szervezeteknek (BDS-mozgalom).

Egy szó mint száz: képmutatás az, amit a „jogvédők” közleményükben megfogalmaztak. Ugyanakkor az is világossá válik: a politikai haszonlesők és hivatásos rettegők közleménye a tollbamondás iskolapéldájaként áll előttünk. Azt, hogy a dolgozatokat egy helyről diktálják, bizonyítják a copy-paste-elt rágalmak az amerikai liberális újságoktól, a Sargentini-jelentésen át a magyarországi halványlila politikus nyilatkozatokig. Aki most éppen papírra vetette ezeket: a Nyílt Társadalom Alapítvány. De legalább világossá tették, ki az, aki gyűlöletet akar szítani.

Nem engedjük, hogy Soros alapítványai gyűlöletet zúdítsanak Európára!

Azbej Tristan

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!