Azbej Tristan: Szabó Tímea belerúgott külhoni magyar testvéreinkbe

Minapi parlamenti kirohanásával Szabó Tímea, „a hat Gyurcsány-párt egyike”, a Párbeszéd nevű csoportosulás elnöke „azt csinálta, amiben a hazai baloldal mindig is jeleskedett: belerúgott egyet a külhoni magyar testvéreinkbe” – kommentálta az esetet Facebook-oldalán Azbej Tristan.

Azbej Tristan (KDNP), üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps program megvalósításáért felelős államtitkár

Az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps program megvalósításáért felelős államtitkár hozzátette: a kormány úgy döntött, nem hagyja magára a járványhelyzet idején sem a külhonban élő honfitársainkat és a segítésükre siet, mivel megközelítése szerint minden magyar felelős minden magyarért.

2004. december 5.-re emlékeztetve Azbej Tristan úgy fogalmazott, „nem a mostani az első alkalom, hogy az irigységre, gyűlöletkeltésre és álhírekre alapozva a magyarországi baloldal éket akar verni magyar és magyar közé. És nem az első alkalom, hogy a keresztény-konzervatív közösség magára vállalja a sebek begyógyítását.”

Az államtitkár hozzátette: az erőfeszítésekhez csatlakozott a Hungary Helps program is, amely a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködésben támogatja a beregszászi magyar közösség járványügyi védekezését.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!