Azbej Tristan: Üzenetet vittem a népirtást túlélő üldözött keresztényeknek

„Az elmúlt napokat Burkina Fasóban töltöttem, ahol egyre sűrűsödnek a keresztényeket célzó terrortámadások. Legutóbb épp egy hete, advent első vasárnapján gyilkoltak meg 14, a saját templomukban imádkozó, ártatlan keresztény embert" - számol be Azbej Tristan a facebook profilján az eseményről.

Azbej Tristan (KDNP), a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára Burkina Fasóban (Fotó: Azbej Tristan Facebook profilja)

„Az utunkról eddig nem számoltam be, mert azt a lehető legnagyobb titokban kellett végeznem, nehogy felkeltsem a dzsihadista terrorszervezetek figyelmét, akik a keresztények és a mérsékelt muzulmánok mellett a nyugatiakra is utaznak.

Üzenetet vittem a népirtást túlélő üldözött keresztényeknek: a magyarok együttérzését és szolidaritását. Tőlük pedig a soha nem gyengülő hit üzenetét hozom haza."

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!